Nesler Cibo Vivo
From the heart of Italy
Alive condiments
natural fermentation
local grown
Soy-free soy sauces and Italian Miso,
created with care and passion.
A radical choice: grow, ferment, share
Nesler Cibo Vivo is an agricultural and artisanal project immersed in the Tuscia region in Central Italy. We work exclusively with local grains and legumes, grown by us or by neighboring farmers. Our fermented condiments are alive, unpasteurized, and produced through a slow, mindful, entirely manual process. No soy, no waste. Only real ingredients, fermented with our koji and patience.
pastorizzati, e nascono da una lavorazione interamente manuale, lenta, consapevole. Niente soia, niente sprechi. Solo ingredienti veri, fermentati con il nostro koji e pazienza.

Our products
Lo snippet dinamico verrà mostrato qui... Questo messaggio è visualizzato perché non è stato fornito un filtro e un modello da utilizzare.
Courses, Events and Trainings
Lo snippet dinamico verrà mostrato qui... Questo messaggio è visualizzato perché non è stato fornito un filtro e un modello da utilizzare.